Пятниця, 19.04.2024, 15:04
 
Головна Реєстрація Вход
Вітаю Вас, Гість · RSS
Розділи сайту
Розділи новин
ПРОЕКТ "Збережемо малу залізницю" [15]
Ювілеї Боржавської вузькоколійки [3]
НПП "ЗАЧАРОВАНИЙ КРАЙ" [1]
Відновлення маркувань туристичних маршрутів [3]
Календар новин
«  Березень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Форма входу
Пошук
Друзі сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
Головна » 2010 » Березень » 16 » До нас приїхав Миколай!
До нас приїхав Миколай!
19:53

    Зима приходить зі снігом, морозами та веселими розвагами. Хоч останніми роками ця прикмета все частіше підводить нас. Зате свята, якими нас радує ця чудова пора, незмінно приносять у наш дім веселощі-радості, приємні подарунки та очікування дива.

   І першим  у наші домівки стукається Святий Миколай. Його  неоскуділа рука щедро одаряє всіх, хто гідно прожив рік. І нерозгадана загадка його появи так само хвилює нас як і самі його дари.

  Втім, п’ятикласники   Іршавської ЗОШ №1 та члени гуртка «Юних техніків» з Імстичева цього року відкрили цю таємницю. Святий Миколай приїхав на старенькому поїзді- «Кушницькій Анці»-з Берегова. Туди він, певно, діставався зі своєї батьківщини Італії.

  Миколая зустрічали в Сільці і вже разом з ним приїхали на залізничну станцію Іршави. Тут учні навперебій розповідали йому як чесно поводилися і гарно училися увесь рік, а також потішили гостя віршами, піснями, колядками. Миколай же  віддячив малим мандрівникам солодощами та фруктами.

   Приємно, що стараннями громадської організації «Боржавська ініціатива» така акція стала уже традиційною для школярів Іршави та району. Організація, яка незабаром відмітить свою 10-у річницю , все активніше заявляє про себе акціями у підтримку ініціативи збереження вузькоколійної залізниці, популяризаціі збереження технічної спадщини, організації дозвілля молоді,   сприянні  створення привабливого іміджу районного центру, розв»язанні екологічних питань.

    На щорічній зустрічі-зборах, які відбулися 19 грудня і гостями яких були представники  структур влади, освіти, бізнесу були підведені підсумки роботи організації за минулий період та окреслені завдання та шляхи їх розв»язання на наступний рік. Так, планується залучення до організації ще більшого числа зацікавлених людей шляхом включення їх до членів організації, налагодження волонтерського руху шкільної молоді, випуск вісника роботи організації. У підведенні підсумків та обговоренні взяли участь  Фельцан Ю.І. – заступник голови РДА, Меренич Р.А. – депутат Іршавської міської ради , Терпай І.І. – директор районної станції юних туристів,  Бойко В.В. – директор районнї станції юних техніків,  Андрішко Г.В. – вчитель Осійської ЗОШ І-ІІІ ст.. Собко В.В. – директор Зарічанської ЗОШ І-ІІ ст., Білинець Д.М. – голова районного товариства ветеранів  та члени організації «Боржавська ініціатива»   Добра Д.І.,  Химич Н.Д., Маланка Й.І., Андрішко А.А., Петенько І.І., Маланка О.І. , Добра М.В., Мелеганич О.Д., Павлище В.В.

     Громадська організація «Боржавська ініціатива»  широ вітає  іршавчан та жителів району з Новим 2010 роком та світлим святом Різдва та бажає  усім доброго здоров»я, сил, наснаги на добрі діла на радість собі та усій громаді. Шастя, добра та достатку вашим домівкам!

 

                             За дорученням правління ГО «Боржаська ініціатива»,

                            Химич Н.Д.

Категорія: ПРОЕКТ "Збережемо малу залізницю" | Просмотров: 1347 | Добавил: borzhava | Рейтинг: 5.0/1 |
Всего комментариев: 0
Добавляти коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Сайт управляється системою uCoz